Over Ons

Easing your Financial Concerns

Over EuroCollect.eu

eurocollect incassobureauEuroCollect.eu is een Vlaams bedrijf onder leiding van Eric Hufkens. Eric is een ervaren ondernemer die voor u met een persoonlijke aanpak, snel, zorgeloos en transparant uw onbetaalde facturen int en zorgt voor de opmaak van uw algemene voorwaarden en juridisch advies verleent!

Wat maakt ons anders? EuroCollect.eu gebruikt uw eigen rekeningnummer om uw onbetaalde facturen te innen en werkt met een No Cure No Pay beleid.

No cure no pay

EuroCollect.eu streeft het volgend moto na: “No Cure No Pay”. Heeft ons debiteurenbeheer geen resultaat opgeleverd? Dan hoeft u niet te betalen.

Persoonlijke aanpak

EuroCollect.eu gaat voor u tot het uiterste maar behoudt het respect voor uw bedrijfsidentiteit en uw klanten. U kan rekenen op een persoonlijke aanpak doorheen uw dossier!

Transparante communicatie

U kan bij EuroCollect.eu rekenen op een open en transparante communicatie waarbij we u op de hoogte brengen van elke vooruitgang in uw dossier. Dienen er belangrijke acties ondernomen te worden? Dan worden deze vooraf besproken alvorens deze worden uitgevoerd.

Snel en zorgeloos

EuroCollect.eu streeft naar een snel en zorgeloos beheer van uw dossier. We staan erop uw zorgen uit handen te nemen en te streven naar een snel resultaat. U kan met alle gemoedsrust uw dossier aan ons toevertrouwen.

Incasso via EuroCollect.eu? No cure no pay!

Aangename kennismaking

Waarom EuroCollect.eu?

Transparant

U kan de inning van uw factuur online volgen tot op het moment dat de gerechtsdeurwaarder wordt ingeschakeld.

Eenvoudig

Geen fysiek bezoek nodig. Laad uw onbetaalde factuur op, bepaal de rappeltermijn en EuroCollect.eu doet de rest.

Snel & zorgeloos

EuroCollect.eu neemt uw zorgen uit handen.

Internationaal actief

Een buitenlandse schuldeiser of debiteur? Geen probleem EuroCollect.eu is actief binnen heel Europa.

Team van Experten

In samenwerking met onze jurist en gerechtsdeurwaarder levert EuroCollect.eu een correct juridisch advies.

Kleine bedragen

Aarzel niet om een claim in te dienen voor kleine bedragen. Hoe klein of groot deze ook zijn, EuroCollect.eu staat voor u klaar!

Wat zeggen onze klanten?

Testimonials

Scroll to Top